Pischinger

Czyli wafle przekładane słodką masą kakaową. Masa improwizowana: mleko zagęszczone słodzone + mleko w proszku + kakao + troszkę masła. Wszystko wymieszałam w garnku i chwilę podgrzałam (do momentu gdy nie zaczęło gęstnieć). Strasznie słodkie!!



Joanna Ołubczyńska

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

3 komentarze:

  1. :D
    pysznie wyglądają:D
    moja mama dodawała jeszcze wanilię:)
    ale takie wafle to mój smak z dzieciństwa:)
    uściski:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wygladaja super :) Lubie wszystko co slodkie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pischinger jak malowany! Duzo warstw i ładna ciemna masa - mlask :) Sama trzymam wafle na P. gdy mnie przyciśnie :)

    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń